Marketing lehetőségek webdizájn szempontból

A nagy konkurencia miatt manapság már minden apró részletet ki kell dolgozni webshopodon. Amennyiben webáruház készítésén vagy készíttetésén gondolkodsz, vedd figyelembe a következő tanácsokat, hogy jobb helyzetből indulhass.
webáruház készítés

Tiszta, egyértelmű arculat

Amikor a látogatók megérkeznek holnapodra, egyből egyértelműen látniuk kell, hogy mit ajánlasz. Nagykereskedelem? Luxuscikkek? A saját témádnak megfelelő webdizájnt válassz.

Minőségi képek

Az egyik legfontosabb dolog, amire a termékeknél figyelned kell, hogy tiszta, minőségi, akár több szemszögből készített képet mellékelj, hogy a vásárlók tudják, mire számítsanak.

Aloldalak

Ne csak a landing page (az oldal, amire megérkezik a látogató) legyen rendesen kidolgozva, hanem az aloldalak is (a kosár szekció, vásárlást megerősítő oldal)-

Kapcsolat oldal

Mindenképpen legyen lehetősége vásárlóidnak arra, hogy könnyen, gyorsan kapcsolatba tudjanak veled lépni, ha bármilyen kérdés, észrevétel merülne fel.

Megbízhatósági jelek

Amennyiben internetes fizetést ajánlasz, érdemes a partner bankok logóját elhelyezned a fizetési oldalon, ezzel is jelezve vásárlóid felé, hogy biztonságosan fizethetnek oldaladon, nem fogja őket kár érni.