Mi az az ultrahangos zsírbontás?

Az ultrahangos zsírbontás az egyik legeredményesebb alakformálási eljárás, lényege, hogy segítséget nyújt a felhalmozódott zsír felbontásában, és eltávolításában. Különösen hatékony a has és a comb tájékán kialakult problémák, a narancsbőr eltávolítására, csökkentésére.

Az ultrahangos alakformálás célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. A kezelés során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkal távoznak. Az ultrahangos alakformálás nem jár fájdalommal, teljesen fájdalommentes, és tudatos táplálkozás mellett kúraszerűen alkalmazva igen látványos eredményekhez vezet.

A kúra azt jelenti, hogy egy eljárás általában 6-10 kezelésből áll, melyet ultrahangos zsírbontó géppel végeznek, mellyel olyan zsírpárnák is kezelhetők, melyeket sem tornával, sem fogyókúrával nem lehet eltüntetni.

Az ultrahangos kezelés lényege, hogy a zsírbontó gép kezelőfejét ráhelyezik a kezelendő területekre, és azokat folyamatosan mozgatva masszírozzák a test felületét. Az ultrahangos kezelőfej által kibocsájtott ultrahang hullámok behatolnak a bőrréteg alá, és gyors rezgésre késztetik a zsírsejteket. Ennek hatására a zsír lebomlik, majd természetes úton távozik a szervezetből.

A kezelés előnye, hogy beavatkozás nélkül (non-invazív), fájdalommentesen lehet jelentős eredményt elérni vele (körméret csökkenést). A kezeléstől a szomszédos szövetek semmilyen károsodást nem szenvednek, így nem kell félni a kellemetlen mellékhatásoktól. Az alakformáló kezelés a zsírbontás mellett méregtelenít is, így az egészségre is jó hatással van.